No bake chokladpaj
Jag måste visa er denna fina no bake-paj (igen) för jag tycker den är så fräsch och härlig! En bra och god sak att baka inför den nya veckan. Receptet är på en.. Läs mer



Chokladmoussepaj, no bake – 2 portioner
Botten:
30 gram rostade hasselnötter utan skal (går att byta ut mot mandlar)
30 gram färska dadlar, urkärnade
1 ½ msk mandelmjöl (går bra att byta ut mot hela mandlar)
½ msk kokosolja
ev. 1 tsk kakao
Chokladfyllning:
1 avokado
30 gram färska dadlar, urkärnade
1 msk kakao
ev. 1 krm vaniljpulver
Botten
Mixa hasselnötterna till en mer finmalen konistens (om hela mandlar används, mixa ocks . Blanda med resterande ingredienser. Tryck ut i botten och kanter av en liten pajform, ca 10 cm i diameter.
Chokladfyllning
Mixa samman alla ingredienser till en slät konsistens. Fördela fyllningen på pajbotten. Toppa gärna med bär och frukt!
