No bake strawberry cake
En (raw) "no bake"- kaka med jordgubbssmak! Om jag ska vara ärlig blir jag inte klok på om riven kokos är raw, eller inte. Annars är det bara att byta ur riven kokos mot mer sötmandlar. Det hela ska förvaras i frysen, då den ska vara kall. I rumstemperatur blir fyllningen/toppingen lätt lite lös.

25 minuter
Portioner: 8 stycken
Ingredienser
Botten:
- 80 gram färska dadlar
- 60 gram sötmandlar
- 2 msk riven kokos
- 1/2-1 tsk kokosmjöl
Jordgubbsfyllning:
- 150 gram jordgubbar
- frysta
- 70 gram färska dadlar
- 40 gram mandlar
- ev. 2 tsk kokosmjöl
Instruktioner
- Botten
- Mixa ihop ingredienserna med en mixer.
- Fördela degen i botten av små aluminiumformar
- Jordgubbsfyllning
- Mixa samman alla ingredienser, och tillsätt gärna kokosmjöl om fyllningen blir för lös
- Fördela fyllningen ovanpå bottnarna. Låt stelna och förvara i frysen.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!