Hoppa till innehåll
Open navigation

Nostalgi, Morden i Midsomer och Carb Control

Jag är rätt nostalgisk av mig och gillar ofta att göra saker på ett visst sätt och tänka tillbaka på tidigare roliga/mysiga/härliga händelser/situationer/upplevelser. Det kanske låter.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Jag är rätt nostalgisk av mig och gillar ofta att göra saker på ett visst sätt och tänka tillbaka på tidigare roliga/mysiga/härliga händelser/situationer/upplevelser. Det kanske låter fånigt men TV-serien Morden i Midsomer är en sådan sak som jag exempelvis har fastnat för. När jag var liten var det en serie jag alltid följde. Varje sommar.  Det var knappast den bästa serie jag sett, men något jag ändå alltid såg. Ofta när jag var på semester i Såne dessutom. Morden i Midsomer är för mig förknippad med avslappning, mys, sommar och semester. När jag tänkter så är det kanske inte så konstigt att jag nu sitter bänkad varje tisdag klockan nio och, hör och häpna, tittar på vanlig TV! Alltså inte play, Netflix eller bio, utan TV. Ni vet sådan som man inte kan pausa. 

 
Såklart mumsar jag på något gott samtidigt. Här senast blev det min favoritbar för tillfället – Carb Control från Nutri-Nick med smaken Rich Chocolate. Ett perfekt avslut på en vanlig dag!
 
Nostalgi, Morden i Midsomer och Carb Control - Baka Sockerfritt