Hoppa till innehåll
Open navigation

November feeling

Nu är det inte många dagar kvar till november. Så som jag har uppfattat det är november en månad som många gärna skulle vilja hoppa över, alternativt sova sig igenom. Själv tycker jag mycket.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Nu är det inte många dagar kvar till november. Så som jag har uppfattat det är november en månad som många gärna skulle vilja hoppa över, alternativt sova sig igenom. Själv tycker jag mycket om november. Fast vet ni? Jagv tycker faktiskt om alla månader! Precis som jag tidigare har skrivit, om att jag anser alla årstider ha sin charm. Låter jag överdrivet pepp och hurtig nu? Men det är sant! Jag längtar nästan till varje ny månad! November är månaden där jag fyller år (fast ärligt talat bryr jag mig inte så mycket om min egen födelsedag), och månaden då det är mysig höst och dags att sätta igång julen! Jippie!
 
Under november kommer jag att få klart två stora projekt. Phu. Efter mitten av månaden kommer jag förmodligen få det lugnare och mer tid över till att göra annat än antingen jobb eller ta hand om Vincent. Exempelvis umgås med andra vuxna människor (haha)! Jag har fikor inbokade, och under slutet av november sätter jag igång med julmyset. Så härligt!
 
När jag har mer tid över ska jag börja laga roligare mat. Och baka mer till mig själv och till bloggen – inte bara till projekten jag har. Och julbakandet kommer sätta igång på riktigt! Åh, vad jag ser fram emot att baka lussebullar! Här ska det minsann experimenteras fram nya lussebullsrecept utan gluten och tillsatt socker (jag tänker något med bovete).
 
Jag gillar att vara ute i god tid när det gäller julklapparna, så det är något jag ska sätta igång med på allvar. Jag tänker något i stil med en fin påse eller box fylld med massor utav trevliga och lyxiga produkter såsom tvålar, lyxig choklad och andra ätbara grejor. En julklapp bestående av massor utav smått och gott, tycker jag är så rolig! Både att ge bort och få. Eftersom alla i min familj alltid får en fotoalmanacka från mig (med bilder på min systers barn), så vet de nog att de kommer få något liknande denna gång med… Men kanske Vincent får vara med (såklart han kommer få)!
 
 
Ser ni fram emot november?
 
 
 
 
November feeling - Baka Sockerfritt