Hoppa till innehåll
Open navigation

Nutella bites

Jag gjorde ett sådant underbart smarrigt godis under en av mina lediga mellandagar. Det var dessutom så pass enkelt, att det nästan är lite orättvist att det kunde vara så lätt och gott.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag gjorde ett sådant underbart smarrigt godis under en av mina lediga mellandagar. Det var dessutom så pass enkelt, att det nästan är lite orättvist att det kunde vara så lätt och gott på en och samma gång! Först och främst behöver, man en (hälsosam) nutella. Jag gör min egen, men det går givetvis bra att använda en valfri chokladkräm. Sedan behöver man en ljus och en mörk sockerfri choklad. Smält chokladen i två omgångar och bred nutellan i mellan. Klart! 
 
Härligt med fredag! Det är tyvärr mycket, mycket att göra på jobbet, och det är därmed inte helt främmande att jag tyvärr får jobba även imorgon. Men hoppet är det sista som lämnar människan! Hur som helst måste jag gå i tid idag, för det blir nämligen en trevlig middag med mina kära vänner från universitetet! Ser fram emot att få koppla av med härliga personligheter framför god mat. Jag kopplar av på ett helt annat sätt då!

 
Nutella bites - Baka Sockerfritt
 

Nutella bites – 12 bitar

100 gram ljus sockerfri choklad
ca 80 gram nutella
100 gram mök sockerfri choklad

Smält den ljusa chokladen. Klä en liten form (en liten matlåda exempelvis) med aluminiumfolie och fördela i chokladen Låt stelna. Bred nutella på. Smält den mörka chokladen och fördela detta över nutellan. Låt kakan stelna. Skär chokladen i bitar, gärna medan chokalen är något mjuk, så att den inte går sönder.

Nutella bites - Baka Sockerfritt