Hoppa till innehåll
Open navigation

Nutella cups

Jag gjorde ju nutella härom dagen (som ni såg igår), och det är enligt mig gudoligt gjort! Det var så pass gott att jag igår helt enkelt mixade igop en ny sats. När jag ändå hade nutella i.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Jag gjorde ju nutella härom dagen (som ni såg igår), och det är enligt mig gudoligt gjort! Det var så pass gott att jag igår helt enkelt mixade igop en ny sats. När jag ändå hade nutella i kylen, så passade jag på att baka med just detta. Jag menar, det kan väl knappast bli något annat än gott?! En av mina absolut godaste bakverk är dessutom Peanut butter cups, så jag slog ihop dessa godbitar med en ändring: jag ersatte såklart jordnötssmöret med nutella! Det blev så fantastiskt gott att jag knappt vet var jag skulle ta vägen. Så detta är hett tips, och nämast en uppmaning från min sida. Testa för guds skull dessa Nutella cups! Ska ni göra något den kommande veckan, då är det detta. Och då syftar jag inte enbart i bakningsväg. 

 
Nutella cups - Baka Sockerfritt
 

Nutella cups – 14 stycken

Botten:
30 gram rumsvarmt smör
1 dl mandelmjöl
2 msk pofiber
2 msk sötströ

60 gram Nutella

120 gram choklad (gärna hälften ljus, hälften mörk)


Botten

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredeinser och förela i småbrödfromar. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter. Låt svalna.

Klicka på en bit nutella och toppa med smält choklad! Fördela gärna på först ljus och därfeter mörk choklad.

Nutella cups - Baka Sockerfritt