Nutellabollar
Jag tänker här köra en favoriter i repris när det gäller chokladbollar – hasselnötsbollar slash nutellabollar! Basen är hasselnötsmjöl och färska dadlar, och jag tycker smaken påminner om nutella. Väldigt gott med andra ord! Samtidigt är detta recept mycket lättgjort. Sitter fint till eftermiddagsfikat eller på kvällskvisten när suget sätter in! Ytterligare ett tips…

Jag tänker här köra en favoriter i repris när det gäller chokladbollar – hasselnötsbollar slash nutellabollar! Basen är hasselnötsmjöl och färska dadlar, och jag tycker smaken påminner om nutella. Väldigt gott med andra ord! Samtidigt är detta recept mycket lättgjort. Sitter fint till eftermiddagsfikat eller på kvällskvisten när suget sätter in!
Ytterligare ett tips för nutellaälskaren är att göra min Nyttiga Nutella!

Nutellabollar – 8 stycken
120 gram färska dadlar, urkärnade
ca 1 dl hasselnötsmjöl
1 ½ – 2 msk kakao
1 krm vaniljpulver
Mosa dadlarna noga med resterande ingredienser. Rulla degen till bollar och dekorera gärna med kakao.
