Hoppa till innehåll

Ny satsning för matbloggare!

Ni kanske kommer ihåg att jag har tjajat om matbloggstoppen (som drivs av myTaste)? Att jag har haft som mål slash vision att hamna i topp, och hur sprudlanda glad jag var när jag äntligen nådda.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Ni kanske kommer ihåg att jag har tjajat om matbloggstoppen (som drivs av myTaste)? Att jag har haft som mål slash vision att hamna i topp, och hur sprudlanda glad jag var när jag äntligen nådda dit (läs gärna om det här och här)! I skrivande stund är jag på plats fyra, och det är jag så stolt över (fattas bara efter att ha varit medlem i 3 år, haha). Nu har jag fått veta att de gör en ny stor satsning för just matbloggare – blogs.mytaste.se. Ni kanske förstår att jag känner mig rätt träffad? Det tog inte många sekunder innan jag blev medlem. 
 
 
Ny satsning för matbloggare! - Baka Sockerfritt
 
 
 
I myTaste for blogs (som det kallas) kan man signa upp sig på vissa tjänster. Bland annat kan man lägga upp annonser och göra andra samarbeten. Ett bra sätt om man som jag, vill ha möjlighet att tjäna en slant på sin matblogg. 
 
Många liknande tjänster är stängda, men denna är faktiskt öppen för alla! Det är alltså bara att signa upp sig och starta så fort man känner för det. Jag älskar sådana satsningar, och det gör mig så glad att företag äntligen får upp ögonen för bloggare. Jag tror verkligen att det kommer att komma allt mer nu! Hurra!
 
 
 Inlägget har jag fått möjlighet att publicera tillsammans med myTaste.se!
 
Ny satsning för matbloggare! - Baka Sockerfritt