Hoppa till innehåll

Nya samarbetspartners!

Nu är det dags för mig att avslöja mitt stora samarbete med Nutri-Nick och Sukrin! Jag är så fantastiskt glad över detta och samarbetet är något jag längtat länge efter att.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Nu är det dags för mig att avslöja mitt stora samarbete med Nutri-Nick och Sukrin! Jag är så fantastiskt glad över detta och samarbetet är något jag längtat länge efter att få sätta igång. Och nu är det minsann dags! Som sig bör är det på sin plats at berätta lite om vad Nutri-Nick och Sukrin faktiskt är för något.

 
Nutri-Nicks (precis som min) övertygelse är att man bör äta mindre socker, gluten och snabba kolhydrater överlag. De tankar de går efter är att minska på socker, vete och kolhydrater, öka mängden protein och fiber, endast använda naturliga sötningsämnen och naturliga ingredienser. För att läsa mer om de produkter Nutri-Nick erbjuder kan ni titta HÄR!
 
Sukrin har förstås liknande värderingar som Nutri-Nick och mig själv (annars hade jag ju såklart inte valt att samarbeta med dom!), och erbjuder mängder av produkter för sötning och bakning. Kan det bli per passande för mig?! Sukrins produkter strävar också efter att minska på sockret, gluten och kolhydrater. Läs mer om Sukrins produkter HÄR!
 
Kika dessutom gärna in på Nutri-Nicks och Sukrins hemsida för mer information.
 
Inlägget är skrivet i samarbete med Nutri-Nick och Sukrin.
 
 
 
Nya samarbetspartners! - Baka Sockerfritt
 
 
Bild på Sukrins chokladkaka från deras chokladkakemix