Hoppa till innehåll

Nya tider!

Nu går familjen folcke/höppner (det vill säga min familj) mot en ny era. Aline börjar på förskola imorgon!!!! Jag kan inte skriva nog med utropstecken för att understryka hur häftigt och.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Nu går familjen folcke/höppner (det vill säga min familj) mot en ny era. Aline börjar på förskola imorgon!!!! Jag kan inte skriva nog med utropstecken för att understryka hur häftigt och spännande detta är. Det kommer göra en enormt stor skillnad i vardagen. Det är givetvis också sjukt läskigt eftersom jag inte har en aning om hur hon kommer reagera (men det vet väl ingen). Jag känner att jag är så klar med att vara föräldraledig (och har varit det i tre år) och riktigt redo att satsa mer på mig själv och mitt företagande igen. Jag har kanske inte en exakt plan, men jag tänker att det visar sig allt eftersom så som det har en tendens att göra!
 
Vad händer annars då? Jag har förlängt med samarbete med mitt favvoföretag N!CK’S och bland annat visade jag er mitt recept på Cake pops förra veckan. Älskar! Tradingen har gått trögt under all julledighet och efter nyår – men känner att marknaden börjat komma igång igen. Så härligt! Det blir så trist när inget händer och ordrarna sällan går igenom. Jag fortsätter såklart att ha mysiga frukostdejter med min Happy Card-partner in crime Lovisa (vilket typ är den enda jag hinner umgås med – Artur inkluderat) och klurar på olika sätt att leva efter mitt nyårsmål att ta hand mer om mig själv. Bland annat har jag beställt ett gäng hudvårdsprodukter från Löwengrip som jag ser så fram emot att använda. Härliga tider!
 
 
Nya tider! - Baka Sockerfritt