Hoppa till innehåll

Nyårsdesserter

Imorgon är det självaste nyårsafton! För er som inte har planerat någon liten godsak att servera/själva äta, visar jag nedan fyra förslag på hälsosamma varianter. Tre av dom är dessutom.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Imorgon är det självaste nyårsafton! För er som inte har planerat någon liten godsak att servera/själva äta, visar jag nedan fyra förslag på hälsosamma varianter. Tre av dom är dessutom ruskigt lättgjorda! Vad sägs exempelvis om en härlig mousse eller fräsch pannacotta?
 
För tillfället är jag gräsänka då både man och barn är bortresta (till Vincents farmor) under ett par dagar. Dagarna går rätt snabbt, och det ska bland annat hinnas handlas, tränas, städas och jobbas. Vissa saker är väldigt roliga såsom tjejmiddag, ett steppass och shopping (var i stort behov av träningskläder, träningsskor och en lätt jacka). Andra saker är ju mindre roliga som städning och en hel del jobb som jag inte är van vid (vikare för tillfället för en kollega). Men ikväll kommer familjen tillbaka och då blir det vegetarisk tacos!