Hoppa till innehåll

Nyhetsbrev Februari

Nu är Februaris Nyhetsbrev utskickat! Det är första gången jag använder Mailchimp, och verktyget verkar behändigt och lätthanterligt. Om det skulle vara någon som har anmält sig tidigare,.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Nu är Februaris Nyhetsbrev utskickat! Det är första gången jag använder Mailchimp, och verktyget verkar behändigt och lätthanterligt. Om det skulle vara någon som har anmält sig tidigare, men inte fått brevet, kan det vara så att det blivit något knasigt vid importeringen av mailadresser (men kolla först skräpposten). Anmäl er då igen i rutan i den högra kolumnen/under alla inlägg.
 
Det är flera stora dagar under februari – Nutelladagen, Alla hjärtans dag och så Fettisdagen. I utskicket tipsar jag om olika recept, samt delar med mig utav ett recept på en Halloncheesecake! Det gör mig så glad att det är många som anmält sig, tack! För er som inte har gjort det, gör gärna det! På det viset får ni tips på olika recept och tar del utav vissa recept snabbare.
 
I dagsläget skickar jag enbart ett utskick per månad, och jag tänker verkligen inte bli någon “spammare”. Det behöver ni inte vara oroliga för! Om ni har några tips eller tankar på vad ni vill se i dessa utskick, skriv gärna en kommentar!
 
 
Nyhetsbrev Februari - Baka Sockerfritt