Hoppa till innehåll

Nytt samarbete med Café Vetebullen!

Jag måste berätta en sådan fantastiskt rolig sak! Nu kan ni finna mina bakverk i ett till café. Jag har nämligen börjat leverera mina godsaker till Café Vetebullen som ligger.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag måste berätta en sådan fantastiskt rolig sak! Nu kan ni finna mina bakverk i ett till café. Jag har nämligen börjat leverera mina godsaker till Café Vetebullen som ligger på Söder (Hornsgatan 61, tunnelbana vid Mariatorget eller Zinkensdam). Ett perfekt läge, där många fikasugna passerar. Själva fiket och namnet Vetebullen har funnits jättelänge, men nu har de nya ägare som har gjort om och öppnat caféet på nytt! Öppningsdagen var faktiskt bara igår, och jag får den stora äran att få vara med på ett hörn med mina bakverk redan från början. Och en liten rolig sak är att jag och mina föräldrar gått just hit under många, många år, så det känns lite som ett tecken att det är till just Vetebullen jag fått möjlighet att samarbeta med! Jag vet var jag kommer att fika många gånger framöver.
 
Något av de bakverk jag har bakat till Vetebullen är dessa portions blåbärspajer (hämtade från mitt e-Magasin nummer 3).
 
 
Nytt samarbete med Café Vetebullen! - Baka Sockerfritt
 
Skrivet i samarbete med Café Vetebullen.