Hoppa till innehåll

Oktober blir november

Jippie, imorgon går vi in i november! Som jag har längtat efter november, december och juletider. Det är en så fantastiskt mysig period på året!     Under den gågna månaden har det.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jippie, imorgon går vi in i november! Som jag har längtat efter november, december och juletider. Det är en så fantastiskt mysig period på året!
 
 
Under den gågna månaden har det hänt massor! Och det har varit hur mycket som helst att göra. För det första har Vincent börjat på förskolan, och där gått fyra veckor (inräknat inskolningen). Minus alla sjukdagar förstås, vilka inte direkt har varit få. Jag tycker att det verkar gå riktigt bra! Han är lite ledsen vid lämning, men det går snabbt över. Dock har han ju som sagt varit sjuk rätt ofta, och då har det märkts att han inte är så leksugen längre på förskolan. Det enda problemet skulle jag säga är lunchen. Han äter helt enkelt inte. Det han äter är bröd och frukt typ. Det var jag inte direkt förvånad över, för han äter nästan aldrig självmant hemma heller (bara om han verkligen gillar maten).
 
 
Oktober blir november - Baka Sockerfritt
 
 
 
I och med att Vincent har börjat på förskolan, har jag också börjat arbeta på heltid! Det har jag alltså hunnit göra i tre veckor. Det har i ärlighetens namn varit mer ansträngande och mer jobb än jag räknat med. Att i lugn och ro hinna träna som jag önskat, känns smått omöjligt. Kanske beror det till viss mån på långa resesträckor, samt att Vincent varit sjuk väldigt mycket och därmed hemma från förskolan. 
 
 
Oktober blir november - Baka Sockerfritt
 
 
 
Den 12:e oktober var det en stor dag. I alla fall i teorin, om än lite mindre i praktiken. Jag och Artur har varit ihop i tio år! Hur länge är inte det? Det är liksom 40% av hela mit liv. I och med att vi har en liten skrutt hemma som inte kan bli lämad över natten, blev det lite enkelt firande på kvällen. Vi körde lite plockmat efter att Vincent lagt sig! Vår förhoppning är att vi kan åka bort på något spa över natten och fira i efterskott (inom ett halvår eller så).
 
 
Oktober blir november - Baka Sockerfritt
 
 
 
Givetvis har jag bakat en hel del under oktober! Bland annat pumpapannkakorkladdkaka i mugg och äppelkaka!
 
 
Oktober blir november - Baka Sockerfritt