Hoppa till innehåll

Om att gifta sig

Igår var en underbar dag då Artur och jag gifte oss i Nacka stadshus. Tänk att vi äntligen är gifta! Det hela var väldigt enkelt med en kort vigsel (eller kort och kort, vigselförrättaren.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Igår var en underbar dag då Artur och jag gifte oss i Nacka stadshus. Tänk att vi äntligen är gifta! Det hela var väldigt enkelt med en kort vigsel (eller kort och kort, vigselförrättaren drog ut på det hela något enormt), middag på en mysig restaurang och därefter lite praliner och småkakor hemma hos oss. Då vi inte kunde vara så många på själva vigseln och middagen valde vi att enbart bjuda åtta personer (familj och en av mina äldsta vänner). Jag tycker upplägget på  det hela var väldigt bra, och precis så enkelt som jag vill ha det. Jag ångrar inte för en sekund att vi skar ner det hela i storlek och omfattning. Istället har vi dela upp firandet med en liten fika idag med min systers familj, och nästa vecka en större fika med våra närmsta vänner och deras partners (ca 20 personer). Sedan kanske inte min klädsel var en sådan katastrof som jag först trott, utan den satt rätt bra. Speciellt sedan jag valde att byta ut de svarta stumpbyxorna mot ljusa. 
 
Jag vill tacka alla som närvarade igår, för deras uppskattning och de fina presenterna (såsom bidrag till barnvagn, fin choklad, passande saker till köket och ett stort presentkort på Yasuragi). Vi (inklusive den lille bebisen) kan skatta oss lyckliga som har så fina familjer och vänner!
 
 
Om att gifta sig - Baka Sockerfritt
 
Om att gifta sig - Baka Sockerfritt
 
Om att gifta sig - Baka Sockerfritt