Ostkaka med keso
Här är en hälsosam ostkaka gjord på keso! Jag tycker denna ostkaka är godaste efter några timmar i kylen. Toppa gärna med lite Läs mer

45 minuter
Kategorier: Low carb/LCHF
Portioner: 2 portioner
Ingredienser
- 50 gram keso
- 1 ägg
- 2/3 dl vispgrädde
- 1 ½ - 2 msk stevia strö
- 20 gram hackade mandlar och hasselnötter
- 1 msk riven kokos
- 1 krm vaniljpulver
- 1 krm kanel
- 1 droppe bittermandelarom
Instruktioner
- Lägg keso i ett kaffefilter, skölj och låt vattnet rinna av.
- Vispa ägg pösigt och blanda med keso. Tillsätt övriga ingredienser och rör tills allt blandats.
- Bröa en liten form på 12 centimeter med nötmjöl och häll i smeten. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 25 minuter tills ostkakan är fast.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!