Hoppa till innehåll

Påskfirande

Igår firades påsken hos Arturs pappas landställe utanför Karineholm. Vi var bara där över dagen, och endast i ca sex timmar. Inte speciellt länge, men om vi inte ville komma hem jättesent var.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Igår firades påsken hos Arturs pappas landställe utanför Karineholm. Vi var bara där över dagen, och endast i ca sex timmar. Inte speciellt länge, men om vi inte ville komma hem jättesent var det detta tidsspann som fick duga helt enkelt. Jag vill heller inte vara borta över natten om nu något skulle hända… Det var ju lite irriterande att det var ombyggnaioner för tågen, eftersom bara att resa från centralen till Katrineholm fram och tillbaka tog nästan fem timmar! Kul att resvägen tar lika lång tid som tiden vi hann vara på plats. Fast om jag ska vara ärlig så besvärar det inte mig att vara lite kortare tid på en plats, jag är inte jättebekväm med att vara på ett ställe under en lång tid! Dessutom blir jag lätt trött när jag är stilla så pass mycket som lätt är hänt när man (jag?) är bortbjuden. När jag rör på mig blir jag mycket piggare! Jag tror att det är en stooor del utav “hemligheten” till att jag har varit så pigg under hela min graviditet. Jag promenerar och/eller gör övningar hemma varje dag, och står dessutom mycket och undviker att sitta still för långa perioder.  

Vi åt massor utav god mat (klassisk högtidsmat som av någon anledning serveras till påsk, midsommar och jul), fikade, pratade och jag tvingade med Artur ut på en promenad. Det var så himla fint väder där! Till skillnad från Stockholm där det snöade när vi åkte därifrån på morgonen… Jag verkligen njöt av solen och det fina vädret!
 
 
Påskfirande - Baka Sockerfritt
 
Fina blommor! Av någon anledning var det mycket mer “vårigt” här än i Stockholm.
 
 
Påskfirande - Baka Sockerfritt
 
Lite påskmat
 
 
Påskfirande - Baka Sockerfritt
 
Jag gör vackra miner på promenixen
 
 
Påskfirande - Baka Sockerfritt
 
Familjens jättesöta (och stora) katt
 
 
Påskfirande - Baka Sockerfritt
 
Här ligger han under ett slags myggnät, och det verkar inte besvära honom ett dugg!