Hoppa till innehåll

Påsktävling om lyxiga Margretheskålar

      Jag har fått hem ett sådant härlig, och färgglatt, paket från min samarbetspartner Kitchentime. Man blir minst sagt glad när något sådant händer! Det bästa i.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Påsktävling om lyxiga Margretheskålar - Baka Sockerfritt
 
 
 
Jag har fått hem ett sådant härlig, och färgglatt, paket från min samarbetspartner Kitchentime. Man blir minst sagt glad när något sådant händer! Det bästa i paketet måste ha varit de fina Margretheskålarna (tre stycken i olika storlekar) i pastellfärger. Det känns verkligen att de är av hög kvalitet. Dessutom har de anpassade lock på sig! Det har minsann ingen av mina andra bunkar. Smart och smidigt att bara kunna sätta ett passande lock på bunken vid exempelvis förvaring. Det känns faktiskt bra skönt att få uppdatera mina köksredskap lite! Det behövs då det verkligen bakas mycket hemma hos mig.
 
Något som också behövde uppdateras i mitt kök, eller rättare sagt införskaffas över huvud taget, är en slickepott. Vet ni? Det är inget vi haft i vårt hushåll alls. Nu har jag en snygg variant i lila silikon! Ett köksredskap som jag däremot har massor utav (men som jag använder många, många gånger varje dag, och som därför slits och går sönder ofta) är olika måttsatser. Jag fick hem ett sådant (Måttsett Nest om det är någon som är nyfiken), och detta måste vara en av de tjusigare jag sett. Starka färger som känns härligt våriga! De går att sätta ihop på ett smart sätt, och tar inte mycket plats alls. 
 
Jag har även blivit ägare till en prisvärd och snygg visp, och så Vincents nya favoritleksak – en kökstimer med touchfunktion. Förstår ni hur kul det är för en elvamånaders att peta på denna? Vi får bråka om den!
 
 
Aja, nu har jag fått visa er mina tillskott. Men vet ni? Jag har fått möjlighet att tävla ut de lyxiga, praktiska och omtyckta Margretheskålarna! Det du behöver göra för att vara med i tävlingen är att:
 
– gilla Baka Sockerfritt på Facebook
– gilla Kitchentime.se på Facebook
– svara på frågan “Vilket baktillbehör/bakprodukt i ditt kök skulle du inte kunna vara utan?“, till detta inlägg på bloggen. 
 
Tävlingen pågår till och med onsdagen den 23 mars (det vill säga i en vecka), och efter det dras en vinnare!
 
 
 Jag har fått möjlighet att hålla denna tävling tillsammans med Kitchentime!
 
 
Påsktävling om lyxiga Margretheskålar - Baka Sockerfritt
 
Påsktävling om lyxiga Margretheskålar - Baka Sockerfritt
 
Påsktävling om lyxiga Margretheskålar - Baka Sockerfritt
 
Påsktävling om lyxiga Margretheskålar - Baka Sockerfritt