Hoppa till innehåll
Open navigation

Peanut butter chocolate chip cookies

Knapriga/crunchiga småkakor med jordnötssmör och bitar av choklad.    Jordnötssmöret i receptet som jag anänder är mitt egna, vars recept du hittar HÄR. Det går givetvis.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Knapriga/crunchiga småkakor med jordnötssmör och bitar av choklad.    Jordnötssmöret i receptet som jag anänder är mitt egna, vars recept du hittar HÄR. Det går givetvis bra att använda ett annat, men tänk då på att sötningen kan behöva varieras beroende på jordnötssmörets sötma. Knapriga blir kakorna av fibersirap gold (som dessutom har en mjuk och härlig karamellsmak).
20 minuter
Inga röster än
Kategorier: Choklad, GI, Småkakor
Portioner: 6 kakor
Författare: admin

Ingredienser 

  • 40 gram jordnötssmör
  • 15 gram grovhackad choklad gärna steviachoklad
  • ½ dl havregryn
  • 2 msk mandelmjöl
  • 2 msk fibersirap gold

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Koka upp fibersirap och rör därefter ner jordnötssmör.
  • Blanda ner havregryn och mandelmjöl. Låt svalna något och blanda i grovhackad choklad.
  • Forma tjocka små kakor utav degen på en plåt med bakplåtspapper (ca 1-2 cm). Grädda mitt i ugnen i ca 8-10 minuter. Låt kallna.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!