Hoppa till innehåll
Open navigation

Pepparkaksbollar

Sugen på glutenfria mandelbollar? Kika in detta recept då! De är dessutom smaksatta med Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Sugen på glutenfria mandelbollar? Kika in detta recept då! De är dessutom smaksatta med pepparkakskrydda. Det är verkligen inte bara pepparkakor som pepparkakskrydda passar i, utan till massor av olika bakverk! Experimentera på, säger jag! Bollarna har jag doppat i smält choklad. Åh, nu längtar jag till alla adventsfikor/julfikor jag ska ha!
 
 
Pepparkaksbollar - Baka Sockerfritt
 

Pepparkaksbollar – 8 stycken

40 gram rumsvarmt smör
1 dl mandelmjöl
3 msk riven kokos
2 msk pofiber
1 ½ msk sötströ
2 krm peppakakskrydda

Dekoration:
60 gram choklad, utan tillsatt socker

Blanda alla ingredienser noga och forma till bollar. Smält chokladen och doppa bollarna i detta. Låt stelna på en tallrik med bakplåtspapper (i kylen).

 
Pepparkaksbollar - Baka Sockerfritt