Pepparkakschokladdryck
Nu till hösten/vintern tycker jag nästan att en kopp varm choklad är något av ett måste i alla fall en gång i veckan. Någon som är benägen att hålla med mig? Dock.. Läs mer


Nu till hösten/vintern tycker jag nästan att en kopp varm choklad är något av ett måste i alla fall en gång i veckan. Någon som är benägen att hålla med mig? Dock tycker jag att det kan vara roligt att testa på lite olika varianter av varm choklad! Här kan ni se en varm choklad som jag tycker är extra höstig och lite julig – för den är nämligen smaksatt med pepparkakskrydda! Dessutom lyxade jag till det rejält med att toppa med vispad grädde och fibersirap gold.

Pepparkakschokladdryck – 2 koppar
5 dl mjölk
2 msk sockerersättning
4 tsk kakao
3 krm pepparkakskrydda
Toppa med: grädde, fibersirap gold och hackad choklad utan tillsatt socker
Värm mjölken. Häll sötning, kakao och pepparkakskrydda i två koppar. Blanda lite mjölk i varje kopp och rör ut. Tillsätt resterande mjölken och blanda. Toppa med exempelvis grädde, fibersirap gold/honung och hackad choklad!
