Hoppa till innehåll
Open navigation

Physalis

Jag har tidigare inte tyckt om physalis, men så smakade jag under förra veckan en sådant bär (enligt google är det ett bär), och då var det bra mycket godare än jag mindes det! Nästa.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag har tidigare inte tyckt om physalis, men så smakade jag under förra veckan en sådant bär (enligt google är det ett bär), och då var det bra mycket godare än jag mindes det! Nästa gång jag gick till affären fick minsann en förpackning physalis följa med mig hem. Bäret innehåller 50-60 kcal per 100 gram, ca 9 gram kolhydrater och massor utav c-vitamin. Låter man “skalet” sitta kvar, håller sig bären mycket längre (ett par veckor).
 
Hur kan det förövrigt redan vara torsdag? Inte för att jag klagar, för som jag nämnde förra veckan, så gillar jag torsdagar! Fast inte lika mycket som jag gillar fredagar och lördagar då förstås. Ikväll hoppas jag på att få träffa några vänner, men det är inte säkert på grund av sjukdom (inte min). Jag blir så avslappnad, och humöret höjs rejält under en pratstund i trevligt sällskap, och det eftersträvas ju alltid!
 
 
Physalis - Baka Sockerfritt