Pinnglass med bär
Glass i stora lass – det verkar vara mitt motto i sommar då jag gör maaassor utav olika slags glassar. Helst med fräscha sommarbär! När mitt pinnglasslager tog slut i veckan passade jag på att genast göra en ny laddning. Glass är nämligen den perfekta efterrätten eller mellanmålet att ge Vincent, då det är något…

Glass i stora lass – det verkar vara mitt motto i sommar då jag gör maaassor utav olika slags glassar. Helst med fräscha sommarbär! När mitt pinnglasslager tog slut i veckan passade jag på att genast göra en ny laddning. Glass är nämligen den perfekta efterrätten eller mellanmålet att ge Vincent, då det är något han äter med glädje. Och en pinnglass behöver inte vara svårare än att vara lite mosad frukt och bär som eventuellt är blandad med något annat så som grädde eller yoghurt. Eller som i detta fall mascarpone, då jag hade över lite från hallonchesecaken jag visade er igår.

Pinnglass med bär – 4 glassar
150 gram bär (blåbär/jordgubbar)
100 gram mascarpone
70 gram banan
2 msk vatten
ev. lite honung
Mixa samman alla ingredienser och fördela i pinnglassformar. Frys in.

