Hoppa till innehåll

Pistagekakor

Denna knapriga småkaka innehåller pistage vilket är supersmarrigt i småkakor! Jag har dessutom kombinerat pistagesmaken med lite choklad, vilket gör det hela ännu.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
25 minuter
Inga röster än
Kategorier: Low carb/LCHF, Småkakor
Portioner: 8 kakor
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Finhacka valnötter och hacka pistagkärnor i valfri storlek. Blanda nötterna med resterande torra ingredienser. 30-50 gram sockerfri mjölkchoklad att ha i eller att bre på kakorna, Blanda i smöret (osmält) och rör till en kakdeg. Om du väljer att ha choklad i degen så hackar du cirka 30 gram choklad som du blandar ner.
  • Platta ut kakor av degen på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i cirka 10 minuter. Låt svalna innan kakorna rörs, då de lätt går sönder när de är varma/ljumna!
  • Om du hellre vill ha choklad på kakorna än att ha det i, så smälter du cirka 50 gram choklad som bres på den ena sidan av de färdiggräddade och nu kalla kakorna.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!