Hoppa till innehåll
Open navigation

Plan or Prevent

Nu har jag använt NaturalCycles under flera månader, och känner att detta verkligen är min grej. Att få i sig massor av hormoner (som inte är kroppens egna), känns som en märklig grej.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Nu har jag använt NaturalCycles under flera månader, och känner att detta verkligen är min grej. Att få i sig massor av hormoner (som inte är kroppens egna), känns som en märklig grej egentligen. Nej tack, säger jag. Inte så länge det faktiskt finns alternativ. Som jag tidigare har skrivit så gick jag länge omkring och tänkte att NaturalCycles vore en perfekt sammarbetspartner, eftersom jag tycker att dom står för naturlig hälsa, och jag är så glad att jag tog kontakt med dom!
 
NaturalCycles är alltså ett hormonfritt preventivmedel som går ut på att man direkt när man vaknar mäter sin temperatur (med två decimaler) och skriver in den i sin NaturalCycles app. Allt eftersom lär NaturalCycles känna kroppen och visar röda respektivt gröna dagar – med 99,9% sannolikhet. Ett mycket säkert sätt alltså! För mer information om produkten hänvisar jag till NaturalCycles “läs mer“-sida!
 
 
 
Plan or Prevent - Baka Sockerfritt
 
 
Jag är så glad att denna metod blir allt mer välkänd, och finns som ett alternativ för alla oss som vill skippa hormoner (det finns givetvis andra homonfria alternativ, men känner att de inte passar mig). Jag lyckas dock inte ta tempern varje dag, på grund utav en viss liten bebis som stör sömnen rätt rejält. Jag ser till att ha fått en viss sammanhängande sömn innan jag mäter, och ta den runt samma tid varje gång. 
 
Något som är smart är att NaturalCycles även kan användas som “plan” istället för “prevent”. Detta innebär att man kan planera sin graviditet med appen! Jag känner kvinnor som gjort på båda sätt, och är nöjda!
 
 
Detta inlägg har jag fått möjlighet att publicera tillsammans med NaturalCycles! 
 
Plan or Prevent - Baka Sockerfritt