Hoppa till innehåll

Plus och minus

De senaste dagarna har bjudit på både plus och minus…     + I söndags fick jag och Artur välbehövd egentid tillsammans (lät lite motsägelsefullt nu när jag ser det på print,.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
De senaste dagarna har bjudit på både plus och minus…
 
 
+ I söndags fick jag och Artur välbehövd egentid tillsammans (lät lite motsägelsefullt nu när jag ser det på print, hehe). Min mamma var barnvakt, så att vi unde åka till stan och se en biofilm (Deadpool)! Sedan Vincent kom har biobesöken inte varit många, och det var nog ett år sedan jag och Artur fick se en tillsammans. Hur lyxigt som helst! För den som undrar hur filmen var, tycker jag att den var väldigt underhållande och sevärd, men ganska överdriven (och rätt hemsk under sina stunder).
 
Som jag tidigare nämnt renoverar de lägenheten ovanför oss. Under förra veckan borrade de, eller något liknande, hiskeligt högt så att Vincent blev rädd. Tydligen skulle de göra samma sak i går. Så jag utrymde lägenheten så for tjag fick höra det första borrljudet. Det blev extra mycket utefikor den dagen… Lite (mycket) irriterande att inte kunna vara i sitt eget hem när man har en liten bebis att ta hand om. Hoppas verkligen att detta inte fortsätter!
 
+ Artur var hema fyra dagar i sträck. Underbart lyxigt! Det genererade kanske inte i mer jobbtid för min del, men i mer tid att umgås alla tre tillsammans. Och mer tid för mig att kunna sminka mig/gå på toa/laga mat utan att hålla koll på en liten samtidigt. Och jag hann träna och så hann vi äta frukost tillsammans ute! *vardagslyx*
 
Ett av mina samarbeten har tyvärr avslutas av ofrivilliga skäl från båda parter. Jag håller idag på att bygga upp mina samarbeten och därmed intäkter, så det är extra tråkigt när jag känner att jag nu har ännu mer att bygga upp!
 
 
 

Plus och minus - Baka Sockerfritt
 
Det hann bli både en och två latte under Vincents sovstunder i går…