Hoppa till innehåll

Pojke eller flicka?

Okej, här kommer det. Alltså vilket kön det är på den lilla bebisen.    Vi var ju på rutinultraljudet i måndags, och att ta reda på kön var en självklarhet för oss. Inte för att.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Okej, här kommer det. Alltså vilket kön det är på den lilla bebisen. 
 
Vi var ju på rutinultraljudet i måndags, och att ta reda på kön var en självklarhet för oss. Inte för att det skulle göra någon större skillnad för oss, utan för att vi är nyfikna och det gör hela situationen lättare att ta till sig och relatera till. Det var lätt att se att den var en liten… Pojke! Eftersom de flesta är pojkar (läsa typ alla) i Arturs släkt, och min syster har två pojkar så hade jag ärligt talat redan ställt in mig på det. Jag sa till Artur att det nästan är jobbigt att alltid ha rätt (*hybris*), men då tycker han att jag börjar få lite stort ego och tycker jag ska “tagga ner lite“. Men hallå, inte kan jag hjälpa att typ allt jag säger blir sant?! (Inte alls ännu mer hybris).
 
Wow, tänkt att vi ska ha en liten pojke i april (om den inte kommer tidigare). Och vilken lättnad att allt såg normalt ut där inne! Det finns ju så mycket som ska stämma!
 
Någon som har förlag på pojknamn (även om jag redan har mitt favoritnamn sedan 12-års ålder…)?
 
 
Pojke eller flicka? - Baka Sockerfritt