Hoppa till innehåll

Projekt e-Magasin!

Det är ganska mycket att göra på jobbet, och tiden går lite oroväckande snabbt. Och det gör den även på fritiden! Men när jag igår började fundera på om jag verkligen skulle.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Det är ganska mycket att göra på jobbet, och tiden går lite oroväckande snabbt. Och det gör den även på fritiden! Men när jag igår började fundera på om jag verkligen skulle hinna att ta en stund för mig själv och ta en promenad, eftersom jag hade tänkt hinna med så pass mycket med hemsida och bakning, då får jag sätta ner foten. Egentid är viktigt och bör prioriteras, annat kan faktiskt vänta! Hoppas att ni tänker på det ni också!
 
En av de saker jag jobbar på är mitt e-Magasin. Det tar sin lilla tid kan jag säga! Det är svårt att också avgöra hur mycket tid som jag ska lägga på ner på detta. Eftersom jag vill ge ut den billigt, känns det heller inte rimligt att lägga flera hundra timmar och stressa ihjäl sig för den heller. Huvudsaken är att innehållet är bra och ger valuta för pengarna, och framför allt att jag har gjort mitt bästa och samtidigt har kul!
 
Är det förresten något speicellt ni vill ha med? Kom gärna med era tankar!
 
Projekt e-Magasin! - Baka Sockerfritt
 
Sneak peak!