Hoppa till innehåll

Questbar

Ibland blir det en snabbfrukost på bussen för min del, och då ofta bestående av min favoritbar questbar! Idag blev det cinnamon roll, och härom dagen testade jag peanut butter jelly för första.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Ibland blir det en snabbfrukost på bussen för min del, och då ofta bestående av min favoritbar questbar! Idag blev det cinnamon roll, och härom dagen testade jag peanut butter jelly för första gången, vilken inte var en av de godaste tyvärr. Jag får en del frågar om questbar, så jag tänkte kort sammanfatta det jag skrivit i tidigare inlägg. Questbarer är proteinbarer med ett lågt kolhydratinnehåll och utan socker. Den största andelen av kolhydrater består av fiber och tas därför inte upp av kroppen som kalorier (av vad jag förstår). De så kallade aktiva kolhydraterna ligger därmed på ca 2-5 gram per bar. Jag har testat de flesta smaker vid detta lag, men mina favoriter är cookie doughcinnamon roll och banana nut muffin. Jag rekommenderar att värma baren i micron i ca 20 sekunder, vilket gör dem en aning mjuka och smälta. Jag brukar med andra barer gilla att förvara dem i kylen och äta dom lite kallare, men det passade inte alls till dessa!
 
Oftast har jag köpt questbar på Scandinavian nutrition på Olof Palmes gata 12 i Stockholm, men senast blev det på bodyaction.se. Får se var jag beställer nästa gång!
 
 Questbar - Baka Sockerfritt
 
 
 Questbar - Baka Sockerfritt