Hoppa till innehåll
Open navigation

Questbarkakor och sommarlov

Nu har civilekonomprogrammet officiellt slutat (kl. 23.59 i natt var sista chansen att lämna in uppsatsen). Idag blir det därmed lite firande, både i skolan och med kompisarna efter. Gud, vad jag.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Nu har civilekonomprogrammet officiellt slutat (kl. 23.59 i natt var sista chansen att lämna in uppsatsen). Idag blir det därmed lite firande, både i skolan och med kompisarna efter. Gud, vad jag längtat till denna dag! Detta har nog varit en av de värsta terminerna med bra mycket ångest för hur uppsatsen ska lösa sig. Vi har haft typ tre stora kriser med uppsatsen, men jag tror att det lyckades fixa sig, i alla fall någorlunda! Eftersom jag lämnade in uppsatsen redan i helgen, började jag och familjen fira så smått med en middag ut igår.
 
Jag vill även till alla questbar älskare, passa på att tipsa om att man kan baka med dessa barer! Jag har gjort småkakor av en questbar (med smak av cookie dough). De var hur enkelt som helst att göra! jag delade upp en bar i fem bitar. Rullade kulor av bitarna, och plattade ut dom (ca 1 cm tjocka) på en plåt med bakplåtspapper. In i en ugn som är ca 150-175 grader varm, och grädda i ca 5- 10 minuter. Jag gräddade mina kakor i 10 minuter, vilket nog var aningens för länge för min smak. Ju längre tid, desto knaprigare blir dom!
 
 
Questbarkakor och sommarlov - Baka Sockerfritt
 
Questbarkakor och sommarlov - Baka Sockerfritt