Hoppa till innehåll

Rabarberkaka med smak av mazarin

Ljuvlig mejerifri rabarberkakan smaksatt med Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
40 minuter
Inga röster än
Kategorier: GI, Mejerifritt
Portioner: 6 bitar
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Smält kokosolja.
  • Vispa sötning, arom och ägg pösigt med elvisp.
  • Blanda alla torra ingredienser och rör ner i detta. Tillsätt olja och vatten.
  • Skala och skär rabarber i bitar, och blanda 30 gram av dessa med 1 tsk sötningsströ och rör ner.
  • Klä en liten brödform (ca 8X18 cm) med aluminiumfolie och häll i smeten. Tryck ned resterande rabarberbitar och strö eventuellt med lite extra sötningsströ. Grädda mitt i ugnen i ca 20-25 minuter, eller tills kakan har blivit fast.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!