Hoppa till innehåll
Open navigation

Rastlös? Jag?

Som jag tidigare nämnt har jag haft en del att göra under en tid. En del jobb kombinerat med en bebis är inte helt lätt. Nu har det som tur är lugnat ner sig för mig, men det ironiska är, är.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Som jag tidigare nämnt har jag haft en del att göra under en tid. En del jobb kombinerat med en bebis är inte helt lätt. Nu har det som tur är lugnat ner sig för mig, men det ironiska är, är att det tar ett tag att ställa om sig! Tänk er när ni går på semetser. Visst känns det märkligt i början? Nu har jag visserligen inte “semester”, men lite omställning är det ändå. Tänk, nu har jag faktiskt tid att boka upp mig på saker och baka bakverk till bloggen – och till och med “bara för skojs skull”! Just nu känns det lite som en rastlöshet, och den där välbekanta känslan av att jag missat något, alternativt borde göra mer, infinner sig. Så är dock inte fallet (jag hoppas i varje fall jag inte glömt något), och nu ska jag mysa järnet ur hösten.
 
Idag har jag hur som helst en inplanerad fika eller middag med en nära vän, vilket ska bli mysigt. Utan bebisen dessutom!
 
 
Rastlös? Jag? - Baka Sockerfritt