Hoppa till innehåll

Raw chokladbollar

Dessa bilder tog jag i söndags då jag spenderade en del utav förmiddagen med att baka mina raw chokladbollar till en leverans. Jag har faktiskt inkluderat receptet i mitt kommande e-Magasin!.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Dessa bilder tog jag i söndags då jag spenderade en del utav förmiddagen med att baka mina raw chokladbollar till en leverans. Jag har faktiskt inkluderat receptet i mitt kommande e-Magasin! Jag har inte så jättemycket kvar på magasinet, men ändå några recept till som jag vil skapa. Och det tar förstås sin lilla tid!

 
Idag jobbar jag förmiddagen hemifrån, eftersom jag vid lunchtid ska iväg till barnmorksan och mäta magen. En procedur som säkert tar fem minuter. Lite irriterande att den lilla tiden påverkar dagen så mycket, men det är ju för en viktig sak. Jag håller nu tummarna för att den växt lite! Ikväll ska jag äta middag med jobbet på The Flying Elk, vilket är bakfickan till min älskade favvorestaurang Frantzén. Jag har varit där en gång tidigare (och ska faktiskt dit på söndag igen med vänner), och var riktigt nöjd. 
 
 
Raw chokladbollar - Baka Sockerfritt
 
Raw chokladbollar - Baka Sockerfritt
 
Raw chokladbollar - Baka Sockerfritt