Hoppa till innehåll

Risgrynsgröt med ricotta

Det är klart att vi som vill äta mindre kolhydrater också ska äta risgrynsgröt! Jag använder mig då av det mycket användbara shiratakiriset. Detta är en lite mindre mastig variant, med Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
35 minuter
Inga röster än
Kategorier: Äggfritt, GI, Low carb/LCHF
Portioner: 1 portion
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Skölj en förpackning med shiratakiris i ett durkslag i någon minut. Lägg riset i en tjockbottnad, ganska liten kastrull tillsammans med mjölk salt (om du har kanelstång lägger du även i denna).
  • Skjud i ca 30 minuter, tills gröten tjocknat
  • Ta bort kastrullen från plattan (ta bort kanelstången) och tillsätt kanel, sötning, vaniljpulver och ricotta och rör om. Servera gärna med sylt/bär!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!