Hoppa till innehåll

Risgrynsgröt

Inte behöver risgrynsgröt vara onyttig och sprängfylld med kolhydrater! Jag har här gjort en variant med shiratakiris. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
40 minuter
Inga röster än
Kategorier: Äggfritt, Low carb/LCHF
Portioner: 1 portion
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Skölj en förpackning med shiratakiris i ett durkslag i någon minut. Lägg riset i en tjockbottnad, ganska liten kastrull tillsammans med grädde, sötning, salt, vaniljpulver och kanelstång
  • Skjud i ca 30 minuter, tills det tjocknat
  • Ta bort kastrullen från plattan, ta bort kanelstången och tillsätt mascarpone och rör om. Servera gärna med sylt/bär!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!