Hoppa till innehåll

Saffransglass in the making

Det är inte så ofta jag gör glass tyvärr, men eftersom det är så otroligt gott och jag börjat äta minst en portion dagligen (köpt), tänkte jag att jag verkligen borde göra min egen. Jag.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Det är inte så ofta jag gör glass tyvärr, men eftersom det är så otroligt gott och jag börjat äta minst en portion dagligen (köpt), tänkte jag att jag verkligen borde göra min egen. Jag är väldigt förjust i saffran, och eftersom jag även arbetar på mitt julmagasin kändes valet att göra en saffranssmakande glass självklar. Resultatet blev över all förväntan! Jag tyckte den blev godare än ben&jerry, vilket är ungefär det bästa resultat en glass kan få av mig. Receptet måste jag be om att få hålla på ett tag. Ni får se det i mitt e-Magasin som kommer i november! 

Idag gick jag på ett så kallat specialpass på friskis. Det var ett slags steppass där man fick arbeta med två brädor. Detta träningspass har verkligen förgyllt min helg, och sådan härlig, rolig och givande träning är verkligen den sorts träning jag borde hålla på med. Och som jag alltid har sagt: jag är riktigt, riktigt bra på två saker här i livet, och det är bakning och step.
 
Efter passet träffade jag upp en kompis för tjejprat och lunch och ikväll kommer en stor del utav tiden gå åt till att städa. Jag ska nämligen göra en så rolig och spännande (för att inte tala om läskig) sak i början av nästa vecka. Jag får berätta mer om vad som kommer att hända sedan, men det kommer i alla fal kräva städning och bakning!
 
 
Saffransglass in the making - Baka Sockerfritt
  
Saffransglass in the making - Baka Sockerfritt