Hoppa till innehåll
Open navigation

Saftiga bananmuffins (mejerifria)

Saftiga bananmuffins! Här har jag använt rismjöl, då jag anser att det bidrar till mer luftiga bakverk och med en lite speciell (god) smak. Rismjöl innehåller en hel del kolhydrater, men.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
30 minuter
Inga röster än
Kategorier: Baka med frukt, Cupcakes & Muffins, Mejerifritt
Portioner: 4 muffins
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg pösigt, smält kokosoljan och mosa banan.
  • Blanda alla torra ingredienser och rör ner i äggvispet tillsammans med olja, sötning efter smak och mosad banan.
  • Fördela smeten i muffinsformar. Grädda mitt i ugnen i ca 15-20 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!