Hoppa till innehåll

Sammanfatta året

I mitt lilla företag är det för tillfället jag själv som sköter ekonomin. Vi får se hur det blir med den saken när företaget växer (för det kommer det at göra). Men än så länge.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
I mitt lilla företag är det för tillfället jag själv som sköter ekonomin. Vi får se hur det blir med den saken när företaget växer (för det kommer det at göra). Men än så länge fungerar det att jag gör det själv. Att jag är utbildad ekonom gör väl förstås sitt till. Jag har visserligen inte gått bokföringsinriktningen på universitetet (utan finans), men stött på en hel del bokföring genom mina ekonomijobb. Jag vet liksom i alla fall vad kontoplan, debet och kredit är (fast det kanske alla vet?)!
 
I och med att ett nytt år är här, är det dags att sammanställa det gamla. Därför lade jag ihop alla månaders bokföring i ett dokument. Riktigt kul att jämföra månader med varandra, se lite statistik och sammanställa hur det gått under året. Jag har dumt nog inte tagit mig tid för det tidigare under året. Roligt nog har det gått något bättre än vad jag föreställt mig, även om sommarmånaderna förstås varit tröga (alla har semester då). 
 
En av mina ambitioner är att öka vinsten från företaget. Det behöver inte handla om stora pengar, utan huvudsaken är att det går framåt. Jag vill se att det växer, och känna att det finns möjligheter. Hittills är jag fantastiskt nöjd över hur långt jag kommit och över hur mycket jag orkat kämpa. Jag är ju trots allt bara en person som drivit Baka Sockerfritt på sidan av plugg, jobb och nu föräldraledighet. Hejja! Ni håller väl tummarna för mig?
 
 
 
Sammanfatta året - Baka Sockerfritt