Hoppa till innehåll

Sammanfattning över februari

Februari har bjudit på massa härliga dagar, baverk och händelser. Ett utdrag om vad som hänt i min värld finner ni nedan!       Självaste Semmeldagen har varit! Dagen till ära.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Februari har bjudit på massa härliga dagar, baverk och händelser. Ett utdrag om vad som hänt i min värld finner ni nedan!
 
 
 
Självaste Semmeldagen har varit! Dagen till ära var jag med i Aftonbladet Mat & Vin med min semmelwrap. Superkul minst sagt!
 
 
Sammanfattning över februari - Baka Sockerfritt
 
 
 
Förutom Semmeldagen har även Nutelladagen haft sin dag under februari. Jag kan tänka mig att det inte bara var jag som gjorde en hälsoam nutella.
 
 
Sammanfattning över februari - Baka Sockerfritt
 
 
 
Som om det inte var nog med alla dagar har Alla hjärtans-dag också varit. Dagen till ära bakade jag bland annat chokladryfflar och kärlekskakor
 
 
Sammanfattning över februari - Baka Sockerfritt
 
 
 
Det senaste numret av tidningen Matkärlek släpptes. Här bjuder jag på nötfria recept.
 
 
Sammanfattning över februari - Baka Sockerfritt
 
 
 
Jag har även planerat inför ett event med Nutri-Nick, haft renoveringsproblem (utan att det har varit vår lägenhet som ska renoveras), umgåtts med massa bebisar och mammor på BVC, babysång och lekträffar. Jag har skapat fyra nya recept inför kommande samarbeten, vilka ni förstås får se senare, och arbetat på det nya nyhetsutskicket som kommer sändas ut idag.