Hoppa till innehåll

Sarah Bernhardt

Dessa Sarah Bernhardt har en botten av mandel och är toppad med en relativt.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
1 timme
Inga röster än
Kategorier: Low carb/LCHF
Portioner: 6 till 8 stycken
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Botten:

Chokladkräm:

Chokladöverdrag:

Instruktioner

  • Botten, Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ingredienserna med varandra.
  • Gör platta cirklar utav mandelsmeten på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter tills kakorna får färg. Låt svalna och börja med chokladkrämen
  • Chokladkräm, Koka upp grädden och ta bort den från värmen. Tillsätt bitar av choklad, sötning och vanilj. Låt fyllningen stelna tills den blir fast.
  • Toppa de kallna kakorna med chokladen. Ställ i kylskåpet så att de stelnar ytterligare
  • Chokladöverdrag, Smält chokladen, gärna med en klick olja, och låt den svalna lite.
  • Doppa chokladdelen av kakorna i chokladen och låt dem återigen stelna i kylen.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!