Hoppa till innehåll
Open navigation

Semmeldagen och Pannkaksdagen

Glad semmeldag/fettisdag till er alla (ellervad man nu säger)! Hoppas ni ätit många hälsosamma semlor! Dagen till ära tänkte jag peppa lite extra för mina två favoritvarianter på hälsosamma.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Glad semmeldag/fettisdag till er alla (ellervad man nu säger)! Hoppas ni ätit många hälsosamma semlor! Dagen till ära tänkte jag peppa lite extra för mina två favoritvarianter på hälsosamma semlor (utan gluten och tillsatt socker).
 
 
Först har vi denna lilla godbit, som är en variant på den klassiska semlan. Mycket omtyckt är är nog den mest populära av mina semmelrecept. Recept hittar ni HÄR!
 
 
Semmeldagen och Pannkaksdagen - Baka Sockerfritt
 
 
 
Semmelwrapen har minst sagt blivit en stor hit. Och det är inte konstigt, det är ju så gott! Mitt tips är att testa på att göra en mer hälsosam variant förstås. Klicka HÄR för recept.
 
 
Semmeldagen och Pannkaksdagen - Baka Sockerfritt
 
 
 
Men vet ni? Det är inte bara semmeldagen, utan faktiskt även pannkaksdagen! Därför kanske ovanstående recept på semmelwrap passar extra bra, då det på ett ungefär är som en pannkaka och semla i ett. Men jag vill ändå passa på att hedra mitt favoritrecept på pannkakor. Jag gör dom minst en gång i veckan!
 
 
Semmeldagen och Pannkaksdagen - Baka Sockerfritt