Hoppa till innehåll
Open navigation

Sista veckan innan julafton!

Tänk att vi snart är inne på sista veckan innan julafton – det är liksom bara åtta dagar kvar. Say whaaat? Om det är någon tid som går snabbt på året, så måste det väl ända våra.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Tänk att vi snart är inne på sista veckan innan julafton – det är liksom bara åtta dagar kvar. Say whaaat? Om det är någon tid som går snabbt på året, så måste det väl ända våra de tre första veckorna i december. Trist eftersom det också är årets bästa veckor, haha!
 
Sedan sist jag gjorde en statusuppdtaering (vilket var två veckor sedan) har jag hunnit med en mysig adventsfika med min systers familj, en svängig tid för tradingen där det mest gått upp och ner (fast det lossnade förhoppningsvis i fredags), lyxat till det med en lashlift, också lyxat till det med hemstädning och träffat några gamla universitetsvänner över en fika i stan vilket jag tycker är så mysigt! Sedan har jag hunnit med ett par jobbfrukostar med min Happy Card-vän in crime. Alltid så trevligt! Det är som vanligt lite tight att hinna med all bakning jag borde och vill göra, men prioriterade ett samarbetsinlägg som ska upp i januari. Eftersom jag kommer vara halvledig under julaftonsveckan, så tänker jag att det är bäst att hinna med att förbereda för det viktigaste som ska upp första halvan av januari!
 
Under Lucia hade jag sett fram emot att fira på Vincents förskola och se honom som tomte. Och för första gången verkade han faktiskt lite taggad över att gå dit! På Luciadagens morgon hostade han dock mycket, så jag anmälde honom som sjuk. Dock slutade hostningarna efter frukost och han verkade vara helt frisk. Med facit i hand hade han med största sannolikhet kunnat gå ändå!
 
Vi har också gått på den lilla julmarknaden i Gamla Stan (Stockholm) och klätt vår julgran. Det är fantastiskt kul att se hur involverad Vincent (som är drygt 3 1/2 år) börjar bli. Han vill såklart också delta i julgransklädningen, julpyssel, bakning mm. Längtar tills Aline också är så stor, för då kanske man äntligen hinner med lite mer julpyssel!
 
Under kommande vecka ska jag ha ett distansmöte med ett av mina jobb, gå på tandreglering, mysa och jobba över en frullerulle och såklart peppa järnet inför julafton!
 
 

Sista veckan innan julafton! - Baka Sockerfritt