Smulpaj med rabarber
Underbar och lättbakad smulpaj med rabarber. Chokladen gör denna paj extra.. Läs mer

Underbar och lättbakad smulpaj med rabarber. Chokladen gör denna paj extra lyxig!
25 minuter
Portioner: 2 portioner
Ingredienser
- 100 gram rabarber
- 15 gram smör
- ½ dl mandelmjöl
- 2 msk riven kokos
- 1- 1 ½ + 1 msk sötströ
- 1 ½ krm kanel
- 1 krm vaniljpulver
- 10 gram grovhackad choklad
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. "Skala" bort det yttersta lagret av en rabarber, skär i skivor, blanda med ca 1 msk sötströ och lägg i bottnen av en pajform, som är ca 14 cm i diameter
- Blanda övriga ingredienser och fördela över rabarbern. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!