Smulpaj med rabarber
Underbar och lättbakad smulpaj med rabarber. Chokladen gör denna paj extra.. Läs mer

25 minuter
Kategorier: Äggfritt, Low carb/LCHF, Pajer
Portioner: 2 portioner
Ingredienser
- 100 gram rabarber
- 15 gram smör
- ½ dl mandelmjöl
- 2 msk riven kokos
- 1- 1 ½ + 1 msk sötströ
- 1 ½ krm kanel
- 1 krm vaniljpulver
- 10 gram grovhackad choklad
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. "Skala" bort det yttersta lagret av en rabarber, skär i skivor, blanda med ca 1 msk sötströ och lägg i bottnen av en pajform, som är ca 14 cm i diameter
- Blanda övriga ingredienser och fördela över rabarbern. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!