Snabba LCHF-brödet
Detta bröd är riktigt lätt att göra, då det bara är att lägga alla ingredienser i en bunke och mixa ihop allt. Passar bra att äta med exempelvis Läs mer

30 minuter
Kategorier: Bröd, Low carb/LCHF
Portioner: 6 frallor
Ingredienser
- 2 ägg
- ½ dl crème fraiche
- ½ dl olja
- 1 dl mandelmjöl
- ½ dl pofiber
- 1 msk kokosmjöl
- ½ dl solroskärnor
- 2 krm salt
- 1 tsk bakpulver
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Lägg alla ingredienser i en bunke/mixer och mixa tills alla ingredienser blandats. Låt stå i ca 5-10 minuter.
- Klicka ut sex klickar utav degen på en plåt med bakplåtspapper och forma till tre frallor.
- Grädda mitt i ugnen i ca 10-15 minuter tills brödet fått färg.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!