40 minuter
Kategorier: Bröd, Low carb/LCHF
Portioner: 5 frallor
Ingredienser
- 1 ägg
- 1 msk olja
- 40 gram gräddfil
- 1/3 dl solrosfrön
- ½ msk kokosmjöl
- 2 msk mandelmjöl
- 1 msk vetekli går såklart bra att byta ut mot någon annan torr ingrediens
- 1 tsk fiberhusk
- 1 tsk bakpulver
- 1 tsk stevia strö
- 1 krm salt
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Mixa solrosfröna till ett mjöl och blanda med resterande torra ingredienser.
- Rör ner olja, ägg och gräddfil och blanda noga till en deg. Låt svälla i ca 5 minuter.
- Blöt händerna och gör ca fem frallor av degen på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i nedre delen av ugnen i 20-25 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!