Hoppa till innehåll
Open navigation

Solrosfrallor

Ett underbart gott LCHF-bröd, perfekt att äta till.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
40 minuter
Inga röster än
Kategorier: Bröd, Low carb/LCHF
Portioner: 5 frallor
Författare: admin

Ingredienser 

  • 1 ägg
  • 1 msk olja
  • 40 gram gräddfil
  • 1/3 dl solrosfrön
  • ½ msk kokosmjöl
  • 2 msk mandelmjöl
  • 1 msk vetekli går såklart bra att byta ut mot någon annan torr ingrediens
  • 1 tsk fiberhusk
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk stevia strö
  • 1 krm salt

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Mixa solrosfröna till ett mjöl och blanda med resterande torra ingredienser.
  • Rör ner olja, ägg och gräddfil och blanda noga till en deg. Låt svälla i ca 5 minuter.
  • Blöt händerna och gör ca fem frallor av degen på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i nedre delen av ugnen i 20-25 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!