Solrosfrösmör med choklad
Underbart solrosfrösmör smaksatt med choklad. Smöret stelnar (som vanligt) när du blir kallt, så om du vill ha det lösare i konsistensen, så låt det gärna stå i rumstemperatur ett.. Läs mer
![](https://sockerfritt.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2015/03/DSC_0032-scaled.jpg)
5 minuter
Kategorier: Äggfritt, Choklad, Low carb/LCHF, Mejerifritt, Nötfritt
Ingredienser
- 100 gram solroskärnor
- 20 gram kokosolja
- 1 - 2 msk sockerersättning
- ½ msk kakao
- 1 ½ krm vaniljpulver
Instruktioner
- Mixa samman alla ingredienser noga med en mixer. Om en lösare konsistens önskas tillsätts mer olja, alternativt smör.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!