Hoppa till innehåll

Sommarplaner

Jag har från både Sanna och från Annie, fått “uppdraget” att svara på en sommarlista bestående av nio frågor. Tänk att sommaren redan är i full gång (även om det.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag har från både Sanna och från Annie, fått “uppdraget” att svara på en sommarlista bestående av nio frågor. Tänk att sommaren redan är i full gång (även om det inte märks på vädret)! Men själv har jag det bästa kvar, och för mig böjar inte sommaren på riktgit förrän jag har lite semester! Jag bollar över listan till Kocken i Klackar och Heysam.
 
 
Sommarplaner - Baka Sockerfritt
 

Hur ser dina planer för sommaren ut?
Det största jag har planerat är att åka till New York i slutet av juli, vilket jag ser fram emot. Jag har aldrig varit där så det ska bli spännande att se vad staden har att erbjuda. Annars kommer jag att jobba en hel del, och såklart även satsa järnet på ”Baka Sockerfritt”. Jag måste ju passa på när det i varje fall är lite mindre på jobbfronten. Jag har hel semester i två veckor, och därefter halvdagar i kanske 2-4 veckor (inget är spikat). Sedan vill jag passa på att träffa mina kompisar så mycket jag kan, göra “utflyckter”, gå på bio, ordna fikor hemma, och sådant som jag inte har tid med annars! Åh, vad jag längtar!

Vilken är din bästa sommarfrukost?
Mina egna pannkakor, eller frukost ute på Gateau. Underbart! Just frukosten på gateau har ett skimmer över sig, eftersom jag då går iväg med någon annan och tar mig egentid. 

Bästa sommarlåten?
Jag har ingen om jag ska vara ärlig! Lyssnar på lite allt möjligt. Det som jag lyssnar mest på är inte musik, utan podcasts.

Vad vill du helst grilla?
Halloumi! Jag älskar ost!

Vad dricker du i sommar?
Te dricker jag alltid. Och det lät knappast bli så varmt att jag inte kan ricka te i Sverige. Annars älskar jag vanligt vatten, och jag kan bubbla det med min soda streamer. Någon gång i veckankanske en cola zero.

Vad ska du läsa i sommar?
Massor har jag tänkt! Jag lånar just nu e-böcker på biblioteket i mobilen. Hur smidigt som helst. Det jag läser just nu är ”Min mormor hälsar och säger förlåt”. Vad nästa ska bli är inte bestämt.

Vilket är ditt favoritplagg för sommaren?
Jag älskar shorts. Bekvämt, smidigt, och det är ett plagg man inte behöver ha så mycket koll på. Har jag en kortare kjol blir jag exempelvis alltid nervös att den åkt upp eller så.

Bästa parken?
Jag är väldigt sällan i parker. Kanske Vasaparken?

 

Bästa badstället?
Jag badar väldigt sällan också. Oftast badar jag i en sjö i Nacka som kallas Långsjön. Där finns en liten strand, som tyvärr har blivti fullproppad med människor. Men det är gångväg (typ 25 minuter) från mig, så det blir lättast och bekvämast så.

 

Sommarplaner - Baka Sockerfritt
 
 
Sommarplaner - Baka Sockerfritt