Hoppa till innehåll

Spröda flarn

Jag gjorde mina omtyckta havreflarn med kokos här om dagen. De är härligt spröda och knapriga. När jag började baka utan tillsatt socker, trodde jag faktiskt inte att det skulle gå att få.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag gjorde mina omtyckta havreflarn med kokos här om dagen. De är härligt spröda och knapriga. När jag började baka utan tillsatt socker, trodde jag faktiskt inte att det skulle gå att få till den där “knäck”-känslan som sirap och socker kan ge. Men det går bevisligen utmärkt! Receptet på dessa godbitar hittar ni här
 
Men det finns faktiskt en till anledning till att jag gjorde havreflarn, bortsett från att jag tycker dom är så goda. Jag skulle nämligen ha dom som tillbehör till en färsch sommardessert! Jag kommer att visa er receptet under morgondagen, men kan redan nu berätta att det även ingår rabarber…
 
 
 
Spröda flarn - Baka Sockerfritt
 
Spröda flarn - Baka Sockerfritt