Hoppa till innehåll

Stå mer!

Igår skrev jag att jag lästa ett bra inlägg i Metro, och jag tänkte fortsätta med ett till ämne jag läste i samma tidning, nämligen att man inte ska sitta stilla för mycket! Jag har länge.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Igår skrev jag att jag lästa ett bra inlägg i Metro, och jag tänkte fortsätta med ett till ämne jag läste i samma tidning, nämligen att man inte ska sitta stilla för mycket! Jag har länge vetat att för mycket stillasittande är väldigt dåligt för kroppen, och att man ska röra sig lite någon gång per timme. Detta läste jag också i ovannämnda tidning. Även om jag hoppas och önskar att de flesta vet om detta, är jag inte så säker på att folk faktiskt gör det. Därför är det bra att det skrivs mer om detta! Här nämns det bland annat att risken för övervikt, hjärtattack. diabetes etc ökar, att den psykiska hälsan kan försämras och att livslängden kan förkortas rejält.
 
Jag har i höstat nämnt att jag har ett gångband på mitt jobb (läs mer här), vilket jag tycker är en sjukt bra investering! Jag försöker gå på detta nästan varje dag, och jag tror att detta enbart för med sig massor utav fördelar.
 
 
Stå mer! - Baka Sockerfritt