Hoppa till innehåll

Strawberry nice cream

Jag blev så förälskad i receptet på blueberry nice cream som jag visade er under föregående vecka, att jag nu bestämde mig för att göra en liknande varint – fast med.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag blev så förälskad i receptet på blueberry nice cream som jag visade er under föregående vecka, att jag nu bestämde mig för att göra en liknande varint – fast med jordgubbar! Känns extra passade med en sådant fräscht mellanmål efter dessa högtidsdagar då många förmodligen tryckt lite extra mat och ätit lite onyttigare än vanligt. Då är denna strawberry nice cream verkligen snäll mot både mage och själ. 
 
Receptet på strawberry nice cream är lättgjort, men glöm inte att frysa mindre bitar/skivor av banan. Stora bitar kan vara svårt att mixa, och om så är fallet är också ett tips att dela jordgubbarna med en vass kniv.
 
 
 
 
Strawberry nice cream - Baka Sockerfritt

 

 

 

Strawberry nice cream – 1 portion

100 gram frysta jordgubbar 
1 ½ fryst banan i bitar (normalstora)
1 msk vatten
1 krm vaniljpulver (går att utesluta)

Skär eventuellt jordgubbarna i mindre bitar men en vass kniv (det blir då enklare att mixa). Mixa allt med en mixer. Det kan ta ett tag, då konsistensen blir hård till en början. När konsistensen är slät, servera genast.

 
 
 
 
Strawberry nice cream - Baka Sockerfritt
 
Strawberry nice cream - Baka Sockerfritt